Aktuelno

Na ovoj strani možete uvek biti u toku sa našim aktivnostima i projektima

Aktuelno:

Letnji Cirkuski Kamp

 

Svi ste dobrodošli! Pozivamo vas na cirkuski kamp za decu uzrasta od 7-15 godina. Cilj kampa je da mališani, savladaju cirkuske veštine, pokrenu maštu, telo, koncentraciju, probude kreativnost i oslobode se za eksperimentisanje i slobodno izražavanje.

od 12. do 17. jula

Letnji Cirkoneo kamp na Katai Salašu

 

Škola cirkusa Cirkoneo vas poziva da od 12-17. jula provedete nezaboravne trenutke uz igru, zabavu i učenje cirkuskih veština na Katai salašu. Cilj kampa je da deca, učeći cirkuske veštine pokrenu maštu, telo, koncetraciju, probude kreativnost i budu slobodni da eksperimentišu i izraze se.

• Tokom radionica cirkuskih veština deca će se upoznavati sa cirkuskim rekvizitima i uvežbavati cirkuske tehnike (žongliranje, balansiranje, akrobatiku, vazdušne akrobacije)

• Tokom večernjeg zabavno-edukativnog programa, deca se opuštaju posle celodnevnih aktivnosti: (druženje uz logorsku vatru, projekcija edukativnih filmova, kviz, igrice, tematske žurke)

Uravnoteži se –

Cirkusom do balansa

 

S obzirom da smo ove godine postigli načelni dogovor o saradnji i već započeli sa radionicama savremenog cirkusa za decu u produženo boravku u Vašoj školi, želja nam je da ovu saradnju produbimo. Naime, u planu je radionica hodanja po žici sa balanserom koju će voditi artisti i edukatori iz Temišvarske škole cirkusa. Partneri u ovom projektu su , pored naše organiacije, Novosadska škola cirkusa Cirkoneo, Centar za razvoj i promociju cirkuske umetnosti Ludifico i sektor za međunarodnu saradnju fondacije 2021 ( Evropska prestonica Kulture). Kroz ovu aktivnost, fondacija 2021. Podržava razvoj scene savremenog cirkusa u našem gradu.

Čitaj dalje

Radionice će se održavti u sledeći terminima: Petak od 16 do 19 Subota od 16 do 19 i Nedelja od 11 do 14h kada je zakazna i poseta novinara. Za izvođenje radionice nam je potrebno dvorište vaše škole, korištenje toaleta i mogućnost odlaganje rekvizita nakon radionica u hol. U radionici ušestvuje oko 20-oro punoletnih polaznika. Nadam se da neče biti problema i da ćemo ostvariti korektnu saradnju na obostranu korist jer će vaša škola biti domaćin ove nesvakidašnje aktivnosti.