Angažujte nas

Naš tim će na svaku vašu potrebu odreagovati na kreativan, inovativan i zabavan način.

Kako nas možete angažovati?Kontaktirajte nas:

+381 64 2575377

 

Zakažite svoj termin i mi ćemo vam u najkraćem roku izaći u susret.

Ako ste u potrazi za zabavnim i neobičnim sadržajem koji će od vašeg događaja napraviti trenutak za pamćenje, ili ojačati vaš tim, a zaposlenima pružiti adekvatnu mentalnu i fizičku razonodu MI SMO PRAVA ADRESA…

Čitaj dalje

Inovativni razvojni program za timove u poslovnim sistemima i za decu.

Savremena forma koja jača mentalnu i fizičku koordinaciju, otklanja stres i omogućuje učesniku spremnost za efikasno prihvatanje dnevnih izazova.

 

Angažovali su nas:

Pauza od digitalnog

 

Napravite kvalitetnu pauzu posle napornog rada – savladajte sve izazove uz neobične aktivnosti koje nudimo:

Kroz dinamične vežbe – postiže se bolji uvid u lične i zajedničke potencijale, bolja produktivnost i zadovoljstvo.

Redovni treninzi za zaposlene – Fizička i mentalna rekreacija koja povećava produktivnost na radnom mestu.

Team building – Program za podsticanje konstruktivnog savladavanja ličnih i timskih izazova.

Porodični cirkuski dan zaposlene koji imaju porodice – Rekreativno zabavni program koji angažuje zaposlene i članove njihovih porodica.

Škola savremenog cirkusa

 

Ukoliko želite da nas angažujete – imamo i posebnu ponudu za vašu decu: Cirkuske veštine kao rekreacija i pravilan razvoj za najmlađe. Podstiče duh zajedništva, razvija solidarnost, uči uvažavanje međusobnih ideja i poštovanje različitosti.

Cirkuske radionice za decu – Jednodnevne radionice u trajanju od 2h.

Škola savremenog cirkusa – Dva puta nedeljno u trajanju od 1h u našoj sali.

Cirkuski kamp – Trodnevni program u trajanju od 10 – 13h.

* Radimo i poklon vaučere.

Postanimo partneri

 

Možemo biti partneri u kampanjama i projektima humanitarnog karaktera koje ćemo zajedno realizovati i implementirati u oblasti CSR.

Ukoliko je vaš cilj društveno odgovorno poslovanje to je naš cilj i želimo da i dalje deo svog vremena i veština poklonimo deci iz osetljivih grupa.

Kreativni pogon vas poziva

 

Da uz igru i zabavu razvijete različite fizičke i mentalne veštine u prostoru po vašem izboru!

Uravnoteži se –

Cirkusom do balansa

 

Ovaj projekat počinje septembra 2021. traje do 22. aprila 2022. i deo je programa godine titule EPK.

U fokusu ovog projekta su deca školskog uzrasta i promocija cirkuske umetnosti, veština i pedagogije kao aktivnosti koja višestruko utiče na kreativnost, koncentraciju, komunikativnost, kritičko mišljenjene i na kraju, na fizički i zdravstveni status dece.

Pored aktobatike i žongliranja, akcenat će biti balansu i spektru veština koje uključuju balans kao jednu od grana cirkusa, koju ćemo najviše koristili u radu sa decom.

Čitaj dalje

Naše istraživanje će biti usmereno na mapiranje javnih prostora kao pogodnih za bezbedno i odgovorno izvođenje disciplina cirkusa koje promovišemo. Ideja je da javne prostore obeležimo uputstvima koja objašnjavaju pravilo i bezbedno izvođenje veštine sa opisom opreme, kako je koristiti i postaviti uz poštovanje prirodnog okruženja, značaj zaštićenih spomenika prirode ( gradski parkovi – Limanski, Futoški, Kamenički i gradska plaža Štrand ) u kom se aktivnost izvodi.

 U ovaj projekat  biće uključen tim psihologa koji će sprovoditi istraživanje o dobrobiti cirkuskog balansa sa decom i kao i specijalista za javno zdravlje koja će organizovati razgovore sa roditeljima i učiteljima sa kojima ćemo takođe imati posebne časove cirkuskih veština kao edukaciju edukatora.

 Ulogu mentora imaće škola cirkusa iz Temišvara i njeni pedagozi koji su diplomirali cirkusku pedagogiju i radili u školi cirkusa u Briselu.

Naša ideja je da uključimo škole iz grada od kojih bi jedna bila i škola Milan Petrović, nekoliko škola iz predgrađa i iz zone 021 ( ukupno 10 ) da u toku prva dva meseca obuhvatimo oko 500 polaznika i od tog broja u saradnji sa učiteljia i učiteljicama odaberemo 15-toro dece za intenzivan rad do 22. aprila 2022. kad bi smo imali završni performans u okviru programa Evropske prestonice kulture.

Jedan od rezultata ovog projekta biće ilustrovana brošura o važnosti i dobrobitima cirkusa sa mapom javnih prostora kao i zagovaračka konferencija sa donosiocima odluke sa ciljem da savremeni cirkus postane deo obrazovnog sistema.

Projekat sufinansira: Fondacija 2021 EPK i Gradska uprava za kulturu.